Uw huis verwarmen met een warmtepomp

Jouw huis verwarmen met een warmtepomp biedt een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor jouw verwarmingsbehoeften. Bij Energieneutraal in Zwolle begrijpen we dat comfort in je eigen huis van essentieel belang is. Onze warmtepompen zijn ontworpen om jouw leefruimte op een duurzame manier te verwarmen. Hierdoor draag je bij aan het milieu, maar bespaar je ook op lange termijn op jouw energierekening.

Hoe kun je ons bereiken?

Werkdagen 9.00 tot 17.00 Tijdens weekend en feestdagen Gesloten

Advies over duurzame verwarmingstechnieken

Diverse soorten warmtepanelen

  Groothandel en distributeur met eigen voorraad
Verwarmen

Stralingswarmtepanelen van Energieneutraal zijn de oplossing om je woning, kantoor of bedrijfspand gasloos te verwarmen.

Warm water

Warm water voorzieningen van Energieneutraal kunt u uw woning, kantoor of bedrijfspand voorzien van een duurzaam warm wateroplossing

Zonnepanelen-op-huizen-website
Zonnepanelen

Energieneutraal heeft alles in huis om je van zonnepanelen te voorzien. Van advies op maat tot aan oplevering is Energieneutraal uw ideale partner.

batterij-klein
Opslag

Nu de salderingsregeling wordt afgebouwd is het tijd om te kijken naar andere technieken om maximaal rendement uit het zonnepanelensysteem te halen.      

Wil je een huis verwarmen met een warmtepomp?

Efficiënt een huis verwarmen met een kwalitatief goede warmtepomp

Een huis verwarmen met een warmtepomp is meer dan alleen een alternatief voor traditionele verwarmingssystemen. Het is een keuze voor duurzame verwarming. Onze warmtepompen maken gebruik van de nieuwste technologieën om de energie uit de buitenlucht, zelfs bij lage temperaturen, effectief om te zetten in verwarming voor jouw huis. Dit proces is niet alleen efficiënter, maar vermindert ook de CO2-uitstoot aanzienlijk. Met een warmtepomp ben je voorbereid op de toekomst van verwarming, met lagere operationele kosten en minder onderhoud. Zo is het ook mogelijk om jouw huis te koelen met een warmtepomp. Naast het verwarmen met een warmtepomp is ook infraroodvloerverwarming een mogelijkheid bij ons.

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

Ben je klaar om de stap te zetten naar energieneutraal wonen? Wij nodigen jou uit om onze showroom te bezoeken, waar je onze nieuwste warmtepompen in actie kunt zien. Ervaar zelf waarom een huis verwarmen met een warmtepomp economisch een slimme keuze is. Onze specialisten staan klaar om jou persoonlijk te adviseren omtrent verwarmen. Neem contact met ons op, maak een afspraak en ontdek hoe eenvoudig het is om een huis duurzaam te verwarmen met een warmtepomp!

Afspraak maken